Mozilla FireFox Download

Firefox
Voordeel firefox
Geschiedenis
Nieuwsbrief
Links
FirefoxVoordelen Firefox 2Betere ervaring op het Web

Mozilla Firefox 2 heeft een vernieuwd intuïtieve gebruikersscherm. De versie 2 browser blokkeert virussen, popup advertenties en spyware. Het toont de webpagina's sneller dan andere browsers en houdt zich beter aan de conventies. Het is heel gemakkelijk te installeren en neemt de favorieten over, zelfs de favorieten die je in Windows Internet Explorer hebt staan. Samen met andere handige hulpfuncties zoals Browsen met tabs, Live Bookmarks en met een geïntegreerde zoekbalk. Firefox zal de manier waarop u het web beleeft verbeteren.

Snellere browser

Automatische updates mogelijk

De nieuwe Software Update-mogelijkheid in mozilla firefox maakt het gemakkelijk om de laatste patches en andere updates te installeren. Firefox download automatisch de updates (ongeveer 180KB - 720KB) in de achtergrond en brengt u op de hoogte als deze geïnstalleerd kunnen worden. Deze patches bevatten enkel wat nodig is om het snel te kunnen downloaden. De updatesysteem werkt voor MS Windows, Mac OS X en Linux en wordt ondersteunt in meer dan 30 talen.

Browsen met meerdere tabbladen

Dit is één van de beste functies van Firefox 2. Vooral als u normaal meerdere vensters open heeft staan, kan het daardoor rommelig worden op uw beeldscherm. Mozilla Firefox 2 heeft hier iets op gevonden; getabbed browen. Iedere webpagina kan standaard in een nieuw tab geopend worden, u kunt natuurlijk ook elk tablblad weer afzonderlijk sluiten.

Pop-up Blokkering

FireFox ingebouwde pop-up blokkering is verbeterd om nog beter ongewenste pop-ups en pop-unders te blokkeren. De ingebouwde blokker attendeert u, dmv een icoontje of informatiebalk, erop wanneer er een pop-up wordt tegengehouden.

Geintegreerd Zoeken in de browser

Gebruik de kracht van de meest populaire zoekmachines (Google, Yahoo etc. zelfs de nederlandse Ilse.nl wordt ondersteund) met de geintergreerde zoekbalk. U kunt gemakkelijk een andere zoekmachines toevoegen. Typ in het zoekveld uw zoekwoord en een lijst van suggesties verschijnt daarna.

Betere security

Firefox houdt u veilig wanneer u over het web bent. Firefox blokkeert wormen, spyware en virussen. De Firefoxgemeenschap van security experts en developpers werken rond de klok om beveiligings problemen in het oog te houden om zo updates uit te brengen om u nog beter te beschermen.

Thema's

Selecteer nieuwe knoppen voor uw werkbalken, installeer een nieuw programma om nieuwe mogelijkheden toe te voegen of verander het uiterlijk van uw internetbrowser met themes - hoe uw Firefox er uitziet, kunt u helemaal zelf bepalen.

Prive

Bescherm uw eigen privacy met de nieuwe mogelijkheid om uw privé gegevens te beveiligen. Met één enkele klik op de muis zijn al uw persoonlijke gegevens verwijderd. Uw gehele internetgeschiedenis, cookies, ingevulde webformulieren en wachtwoorden zijn dan gewist. U kunt deze in de opties vinden.


email : info@firefox-downloaden.nl

firefox-downloaden.nl is een uitgave van Info4You


Privacy Disclaimer Contact Sitemap

© Copyright firefox-downloaden.nl 2024. All rights reserved

Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van firefox-downloaden.nl worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enig andere manier. Mozilla®, Firefox® en Google® zijn geregistreerde trademarks van hun respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet verbonden aan Google® ,Mozilla® of Adobe® in enig opzicht.
 

 
donderdag 13 juni 2024